Jouw beste kleuren!

We kunnen er niet omheen, kleuren bepalen de uitstraling van je huis, organisatie, kantoor, maar ook zeker die van jou als persoon! 

Weet jij welke kleuren je flatteren en welke niet? Neem bijvoorbeeld de kleur blauw, er vele blauwtinten, maar welke kleur blauw staat jou het beste? De ene blauwtint staat prachtig, de andere wel aardig. Ontdek door middel van een kleurenanalyse of lichte/donkere, heldere/gedempte, effen/gemeleerde en warme/koele kleuren het mooiste staan bij jouw uiterlijke kenmerken. Wij werken volgens het uitgebreide colorsysteem, welke uitgaat van maar liefst 12 verschillende kleurtypes!

Aanvullend adviseren wij over stofsoorten, kleurcombinaties, mate van contrast en dessins/prints die passen bij het bepaalde kleurtype. En we geven je make-up tips en advies over haarkleur.

Na afloop van het advies ontvang je je persoonlijke kleurenpaspoort. Dit boekje is een handig hulpmiddel bij het winkelen. Maak nu een afspraak met een groepje vrienden of een individueel advies en voorkom miskopen. 

Waarom kleuradvies bij Fitting Colors?                                                                                  

  • Professionele adviseurs
  • Zeer uitgebreide advisering
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Zowel individueel als in groepsverband
  • Mooie sfeervolle studio
  • Aandacht voor balans persoonlijkheid en uiterlijk
  • Inspirerende adviezen
  • Tevreden klanten

                                                                                                                                                                       

ZAKELIJKE MARKT

Een team/personeelsuitje organiseren? Wij verzorgen diverse workshops op maat: origineel, nuttig en gezellig.

Het effect van nonverbale communicatie
In deze workshop komt uitstraling, mimiek en houding aan bod. Je wordt je bewust van je gedrag en krijgt kleur & stijl-tips die je uitstraling ten goede komt. Inspirerend te zien wat kleding doet voor je uitstraling.

 

BRUIDSPAREN

Begin met een goede voorbereiding van jullie bruiloft door te kiezen voor het speciale Love & Marriage consult! Zo ben je verzekerd dat je bruidskleding koopt die bij jouw persoonlijkheid, lengte en lichaamvorm past. Na het consult weet je namelijk welke stofsoort, kleur(tint) en snit van jurk/trouwpak voor jou de mooiste is. 

VRIJGEZELLENUITJE

Denk ook eens aan kleuradvisering als vrijgezellenfeestje waarbij de aanstaande bruid natuurlijk de meeste aandacht krijgt! Interactieve presentatie, persoonlijke kleurenanalyses en make-up advies. En uiteraard maken we een mooie groepsfoto als herinnering. Succes gegarandeerd!