Vraag en antwoord

Q Wat kan ik verwachten? A Na de korte kennismaken geven we een presentatie waarin je oa uitleg krijgt over verschillende kleurtypes en diverse fotovoorbeelden. Vervolgens gaan we individueel voor de spiegel de analysedoeken met elkaar vergelijken zodat je zelf ziet welke kleuren mooi staan en vooral ook welke niet. Daarna een extra sessie zodat je te weten komt welke stofsoorten (glanzend/mat, tweed etc) en dessins de mooiste zijn.

Q Ik weet welke kleuren mij goed staan, heeft een kleuradvies dan wel zin? A Het advies is tot nu toe altijd van toegevoegde waarde geweest voor iedere klant. Een nieuwe verrassende kleur, maar bijvoorbeeld ook nieuwe dessins waar je nog nooit naar gekeken hebt.. 

Q Kan het advies me helpen om miskopen te voorkomen? A Jazeker, want na het advies weet je wat jouw beste kleuren zijn en kan je doelgerichter winkelen. Ook zal je merken dat je je kleding beter kunt combineren omdat de kleuren op elkaar aansluiten.

Q Als ik grijs word of ik mijn haar verf heb ik dan opnieuw een advies nodig? A Het kleurenpalet zal niet veranderen als je je haar verft, het kleuradvies is dus je leven lang geldig.

Q Ik heb een paar jaar geleden een kleuradvies gedaan en was een herfsttype, heeft het zin om naar Fitting Colors te gaan? A Wij werken met in totaal 12 kleurtypes. Al enige tijd is gebleken dat maar 4 kleur/seizoentypes niet afdoende zijn. Zoals het herfsttype voor jou te algemeen zal zijn, wij geven je meer duidelijkheid en zal je dus een Herfst 1, 2 of 3 type zijn. Kom zelf ontdekken hoeveel je eraan hebt.

Q Ik denk erover om mijn vriend mee te vragen, maar is het niet meer iets voor vrouwen dan voor mannen? A Voor zowel mannen als vrouwen is uitstraling belangrijk. Mannen zijn zelfs nog entousiaster over kleuradvisering aangezien de aanschaf van een pak best kostbaar is. Stel je voor dat het je een te lichte/donkere stof kiest..

Q Kan ik ook met een aantal vriendinnen een afspraak maken? A Kleuradvisering is juist leuk om met meerdere personen te doen omdat je met elkaar mee kunt kijken. Bij een groep van meer dan 5 personen zijn er meedere adviseurs aanwezig zodat de wachttijd niet te lang wordt. 

Q Geeft Fitting Colors ook advies in bruidskleding? A Ook als je besluit om in het ‘wit’ te trouwen heb je veel keuze bijvoorbeel een koele of een warme tint wit kan veel doen voor je uitstraling. En wat is je mooiste accentkleur/accessoirekleur?  En welke snit van je jurk/pakje past het mooiste bij jou lichaamsvormen.