Tarieven stijladvies, garderobe check en personal shoppen

Individueel stijladvies: €180,-  

Dit is het vervolg op het Fitting Colors kleuradvies. Je ontdekt je eigen stijlvoorkeur en je krijgt uitgebreid advies over kleding die bij jouw lichaamskenmerken past. Het stijladvies neemt ongeveer 3 uur in beslag.

Liever samen met iemand een afspraak maken ipv een individueel advies of een workshop boeken? Vraag naar de diverse mogelijkheden via het e-mail formulier.

 

Garderobe advies: €60 per uur

Wil je graag je garderobe op orde hebben, weten welke kledingcombinaties mogelijk zijn, welke kleding aan vervanging toe is en wat je nog mist? Natuurlijk is het van belang om te weten welke kleurtype en stijltpe je bent vervolgens nemen we samen de inhoud van je kledingkast door. Garderobe advies neemt ongeveer 4 uur in beslag.

 

Personal shoppen: €60 per uur   

Na het kleur -enof stijladvies nog wat onzeker mbt je kledingkeuze of vind je winkelen zo wie zo niet leuk om te doen om wat voor reden dan ook? Ik maak op basis van jouw wensen, stijl en budget een voorselectie bij een aantal winkels in Haarlem. Op een tijdstip dat jou uitkomt gaan wij samen de winkels bezoeken zodat jij kan de kleding kunt passen en (eventueel) gelijk kunt aanschaffen. Het doel is om je te laten ervaren hoe je de mooiste combinaties maakt op basis van jouw kleur- en stijltype!

 

 

 

Zakelijke markt:

Wilt u dat uw werknemers er netjes en verzorgd uitzien en dat hun uitstraling past bij het imago van de organisatie? Dan is een Fitting Colors-Imagotraining een mogelijkheid. Het maakt uw werknemers bewust van de impact van hun kledingstijl/keuzes.

Presenteert u het bedrijf op evenementen of beurzen? Dan is het belangrijk dat het plaatje klopt, qua stand, aankleding en qua mensen. Wij geven kledingadvies op maat zodat de personen op de beursstand zich prettig voelen en zij uw bedrijf /product optimaal kunnen presenteren/verkopen.

Maak uw wensen kenbaar via het e-mail formulier en ontvang een offerte op maat.

 

 

 

Het advies wordt gegeven in de studio te Haarlem. Voor garderobe advies (op locatie) of zakelijk advies in company worden reiskosten in rekening gebracht a € 0,25 p/km.

De algemene voorwaarden vind u hier.