PERSOONLIJKE KLEUREN
bepalen de uitstraling van je huis, kantoor, maar ook zeker die van jou als persoon.

Weet jij welke kleuren jou flatteren en welke niet? Ontdek door middel van een kleurenanalyse of lichte/donkere, effen/gemeleerde en warme/koele kleuren het mooiste staan bij jouw uiterlijke kenmerken. Wij werken volgens het uitgebreide colorsysteem, welke uitgaat van maar liefst 12 verschillende kleurtypes. We starten met een interactieve presentatie en vervolgens doen we de individule ananlyse. Na het bepalen van de basiskleuren adviseren wij je over stofsoorten, kleurcombinaties, mate van contrast en dessins/prints die passen bij het bepaalde kleurtype. We bespreken daarna jouw persoonlijke kleurenpaspoort. Altijd handig om bij de hand te houden tijdens het winkelen en het voorkomt impulsaankopen. En dan is er gelegenheid om combinaties te maken met kleding in de studio  zodat het advies gelijk in praktijk gebracht kan worden. Uiteraard maken we foto's zodat je deze later kunt gebruiken als inspiratie.

Na afloop van het advies ontvang je je persoonlijke kleurenpaspoort in een handzaam formaat. 


PERSOONLIJKE STIJL
is geen kwestie van mode. Stijl heeft alles te maken met jou.

Je uitstraling of eerste indruk is belangrijker dan je denkt. Het beeld dat anderen van je zien is een totaalbeeld. Dit beeld is een optelsom van factoren zoals kleding, lichaamhouding, beweging, oogopslag, intonatie en je persoonlijkheid. 

Tijdens het Fitting Colrs Stijladvies kijken naar je lichaamsbouw, lengte en verhoudingen. Hoe accentueer je de sterke punten en waar voel jij je goed bij? Als je op basis daarvan kleding kiest haal je het beste uit jezelf. Uiteraard besteden wij ook aandacht aan je persoonlijke smaak, door middel van een interactieve presentatie ontdek je namelijk jouw stijlvoorkeur. Het is verhelderend en helpt je je eigen kledingstijl te herkennen en daardoor de juiste keuzes te maken. Wij geven je tips voor het samenstellen van een garderobe die past bij je persoonlijkheid, kleurenpalet en levensfase. Als jij kleding draagt die bij jou past, ben je altijd stijlvol!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Kijk bij tarieven voor meer informatie en mogelijkheden, of vraag meer informatie aan via het contact formulier.