We kunnen er niet omheen, kleuren bepalen de uitstraling van je huis, organisatie, kantoor, maar ook zeker die van jou als persoon!

Weet jij welke kleuren je flatteren en welke niet? Ontdek door middel van een kleurenanalyse of lichte/donkere, effen/gemeleerde en warme/koele kleuren het mooiste staan bij jouw uiterlijke kenmerken. Wij werken volgens het uitgebreide colorsysteem, welke uitgaat van maar liefst 12 verschillende kleurtypes. Aanvullend adviseren wij over stofsoorten, kleurcombinaties, mate van contrast en dessins/prints die passen bij het bepaalde kleurtype. Vervolgens gaan we met kleding in de studio oefenen zodat het advies gelijk in praktijk gebracht kan worden.

Na afloop van het advies ontvang je je persoonlijke kleurenpaspoort in een handzaam formaat. Altijd handig om bij de hand te houden tijdens het winkelen.


Stijl is geen kwestie van mode. Stijl heeft alles te maken met jou. Als jij de kleding draagt die bij jou past, ben je altijd stijlvol.

Je uitstraling of eerste indruk is belangrijker dan je denkt. Het beeld dat anderen van je zien is een totaalbeeld. Dit beeld is een optelsom van factoren zoals kleding, lichaamhouding, beweging, oogopslag, intonatie en je persoonlijkheid. 

Wij kijken naar je lichaamsbouw, lengte en verhoudingen. Hoe accentueer je de sterke punten en hoe camoufleer je de mindere punten? Als je op basis daarvan kleding kiest haal je het beste uit jezelf. Uiteraard besteden wij ook aandacht aan je persoonlijke smaak, door middel van een interactieve presentatie ontdek je namelijk jouw stijlvoorkeur. Het is verhelderend en helpt je je eigen kledingstijl te herkennen en daardoor juiste keuzes te maken. Wij geven je tips voor het samenstellen van een garderobe die past bij je persoonlijkheid, kleurenpalet en levensfase. Om op die manier de juiste keuze te maken voor je outfit, zakelijk of prive.

 

Minder aan de mode meedoen is minder kleding kopen. Door het Fitting Colors kledingadvies durf je meer geld uit te geven aan een kwalitatief goed kledingstuk dat meerdere seizoenen meegaat! Goed voor je portomonee en goed voor het milieu.


Wil je ook weten wat jouw persoonlijke kleuren zijn en hoe je je eigen stijl ontwikkelt? Kijk bij tarieven voor de mogelijkheden of boek direct een kleur - en/of stijladvies via het contact formulier.