KLEUREN bepalen de uitstraling van je huis, kantoor, maar ook zeker die van jou als persoon.

Weet jij welke kleuren jou flatteren en welke niet? Ontdek door middel van een kleurenanalyse of lichte/donkere, effen/gemeleerde en warme/koele kleuren het mooiste staan bij jouw uiterlijke kenmerken. Wij werken volgens het uitgebreide colorsysteem, welke uitgaat van maar liefst 12 verschillende kleurtypes! We starten met een interactieve presentatie en vervolgens doen we de individule ananlyse. Na het bepalen van de basiskleuren adviseren wij je over stofsoorten, kleurcombinaties, mate van contrast en dessins/prints die passen bij het bepaalde kleurtype. Je krijgt jouw persoonlijke kleurenpalet en dan is er gelegenheid om combinaties te maken met kleding in de studio  zodat het advies gelijk in praktijk gebracht kan worden. Uiteraard maken we foto's zodat je ze later kunt gebruiken als inspiratie.

Na afloop van het advies ontvang je je persoonlijke kleurenpaspoort in een handzaam formaat. Altijd handig om bij de hand te houden tijdens het winkelen en het voorkomt impulsaankopen. 


STIJL is geen kwestie van mode. Stijl heeft alles te maken met jou.

Je uitstraling of eerste indruk is belangrijker dan je denkt. Het beeld dat anderen van je zien is een totaalbeeld. Dit beeld is een optelsom van factoren zoals kleding, lichaamhouding, beweging, oogopslag, intonatie en je persoonlijkheid. 

Tijdens het Fitting Colrs Stijladvies kijken naar je lichaamsbouw, lengte en verhoudingen. Hoe accentueer je de sterke punten en hoe camoufleer je de mindere punten? Als je op basis daarvan kleding kiest haal je het beste uit jezelf. Uiteraard besteden wij ook aandacht aan je persoonlijke smaak, door middel van een interactieve presentatie ontdek je namelijk jouw stijlvoorkeur. Het is verhelderend en helpt je je eigen kledingstijl te herkennen en daardoor de juiste keuzes te maken. Wij geven je tips voor het samenstellen van een garderobe die past bij je persoonlijkheid, kleurenpalet en levensfase. Om op die manier de juiste keuze te maken voor je outfit, zakelijk of prive. Als jij kleding draagt die bij jou past, ben je altijd stijlvol!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Minder aan de mode meedoen is minder kleding kopen. Door het Fitting Colors kledingadvies durf je meer geld uit te geven aan een kwalitatief goed kledingstuk. En draag je meerdere seizoenen, goed voor je portomonee en goed voor het milieu.


Wil je ook weten wat jouw persoonlijke kleuren zijn en hoe je je eigen stijl ontwikkelt? Kijk bij tarieven voor meer informatie en mogelijkheden, of vraag meer informatie aan via het contact formulier.

 

Na het advies luchen en winkelen in hartje Haarlem? Boek dan een advies in de ochtend, wij zijn ook in het weekend beschikbaar.
Graag tot ziens in onze sfeervolle studio!