Fitting Colors is een initiatief van Ellen Giesberts

Ellen heeft door haar grafische achtergrond een goede kijk op kleur en gevoel voor stijl. En door haar jarenlange werkervaring als interimmer in de profit en non-profit sector kan zij snel een helder beeld vormen van de persoonlijkheid van mensen. Ellen Rob 0148vierkant 1 1Het werken met uiteenlopende typen, leeftijden, karakters en culturen in combinatie met haar gevoel voor humor geeft het maximale resultaat. Uitgangspunt blijft ieders persoonlijke kracht. En zij weet daar met haar persoonlijke adviezen naadloos bij aan te sluiten. Het gaat immers om het maximale te halen uit ieders "authentieke" uitstraling. 

Ellen beschikt over de noodzakelijke opleidingen en is gecertificeerd voor het geven van trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling/presentatie. To the point advies met een positieve insteek. Haar motto is “je moet het zelf zien om het te geloven".

 

Fitting Colors is aangesloten bij de Vereniging van Imageprofessionals en werkt samen met een vast team van gediplomeerde adviseurs.


In februari 2019 is Ellen een nieuwe bedrijf gestart, genaamd Style Fitters, gericht op non-verbale communicatie, Style Fitters geeft lezingen/workshops op maat aan professionals/ondernemers en aan particulieren.  
Ook werkt Ellen als gecertificeerd coach met als doel je prestaties te verhogen van en persoonlijke groei te stimuleren.
Voor meer informatie www.stylefitters.nl


Waarom De Kameleon als logo?

In de natuur gebruiken dieren kleuren voor allerlei doeleinden. Om partners aan te trekken, vijanden af te schrikken, op een natuurlijke wijze opgaan in hun omgeving of om met elkaar te communiceren.

Een heel bijzondere kleurkunstenaar is de kameleon, die kleur niet alleen gebruikt als camouflage, maar ook om te communiceren met andere kameleons. Door zijn lichaamskleur te veranderen laat een kameleon merken wat hij wil en laat hij zien hoe hij zich voelt. Zo verandert een vrouwtje van kleur als zij een mannetje wil verleiden en als een kameleon boos is, wordt zijn kleur ineens heel fel.

Ook mensen gebruiken kleuren om iets uit te drukken. Wil je opvallen of juist niet? Wil je betrouwbaar, serieus, toegankelijk, vriendelijk of juist krachtig en overtuigend overkomen? En wat wil jij uitstralen tijdens een sollicitatie, vergadering, presentatie of op een feest? Kleur doet meer dan je denkt..