Fitting Colors is een initiatief van Ellen Giesberts

Ellen kan door haar ruime werkervaring als interim (creatief) projectmanager en marcom adviseur in de profit en non-profit sector snel een helder beeld vormen van de persoonlijkheid van mensen. En weet daar met haar persoonlijke adviezen naadloos bij aan te sluiten. Het gaat immers om het maximale te halen uit ieders "authentieke" uitstraling. To the point advies met een positieve insteek. Haar motto is “je moet het zelf zien om het te geloven".Ellen Rob 0148vierkant 1 1

Mede door haar ervaring als docent en haar grafische achtergrond heeft Ellen een goede kijk op kleur. Het werken met uiteenlopende typen, leefdtijden, karakters en culturen in combinatie met haar gevoel voor humor geeft het maximale resultaat. Uitgangspunt blijft ieders persoonlijke kracht. Met haar gevoel voor stijl, open karakter en inspirerende adviezen maakt dat het iedereen enthousiast is na een advisering. Ellen beschikt over de noodzakelijke opleidingen en is gecertificeerd voor het geven van trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling/presentatie. 

Fitting Colors is aangesloten bij de Vereniging van Imageprofessionals en werkt samen met een vast team van gediplomeerde adviseurs.


In februari 2019 is Ellen met een goede collega een nieuwe bedrijf gestart, genaamd Style Fitters, dit is een adviespraktijk in het versterken van je persoonlijke uitstraling. Style Fitters geeft (kleding)advies op maat aan professionals/ondernemers maar ook aan particulieren, organiseert diverse workshops, bedrijfstrainingen en lezingen. Voor meer informatie www.stylefitters.nl


Waarom De Kameleon als logo?

In de natuur gebruiken dieren kleuren voor allerlei doeleinden. Om partners aan te trekken, vijanden af te schrikken, op een natuurlijke wijze opgaan in hun omgeving of om met elkaar te communiceren.

Een heel bijzondere kleurkunstenaar is de kameleon, die kleur niet alleen gebruikt als camouflage, maar ook om te communiceren met andere kameleons. Door zijn lichaamskleur te veranderen laat een kameleon merken wat hij wil en laat hij zien hoe hij zich voelt. Zo verandert een vrouwtje van kleur als zij een mannetje wil verleiden en als een kameleon boos is, wordt zijn kleur ineens heel fel.

Ook mensen gebruiken kleuren om iets uit te drukken. Wil je opvallen of juist niet? Wil je betrouwbaar, serieus, toegankelijk, vriendelijk of juist krachtig en overtuigend overkomen? En wat wil jij uitstralen tijdens een sollicitatie, vergadering, presentatie of op een feest? Kleur doet meer dan je denkt..

Nieuwsgierig geworden naar jouw natuurlijke kleuren?