Op zoek naar een orginineel afdelingsuitje waar iedereen wat aan heeft?

Dan is een interactieve presentatie over de betekenis van kleur in een zakelijke omgeveving een originele invulling. Een inspirerende presentatie op maat waarbij je anders naar jezelf en je collega's gaat kijken. Inspirerend, gezellig, leerzaam en altijd succesvol!

Personal branding, weet wat je uitstraalt

Ben je een professional/ondernemer en komt jouw imago niet overeen met hoe je wilt overkomen? Welke kleding je draagt is belangrijk voor je identitieit, het vertelt wie je bent en dat beeld bepaalt het gedrag van anderen richting jou. Hoe kom jij over op anderen? Onzeker of juist dominant, iets te zelfverzekerd? 
Zorg ervoor dat het beeld dat anderen van jou zien in balans is, want dan kom je competent over. Fitting Colors adviseert je hierin zodat je buitenkant en binnenkant in balans is. We beginnen met een uitgebreide intake zodat ik wat meer informatie heb over wat je doet in het dagelijks leven. In de studio geven we een interactieve presentatie zodat je leert hoe belangrijk je kleding is voor een positieve uitstraling. Vervolgens krijg je tips hoe je ervoor zorgt dat jouw totale verschijning in harmonie is en dat jij een krachtig beeld neerzet met een eigen stijl. Dit bewerkstelligen we door je te adviseren over je lichaamshouding, beweging en je persoonlijke kleuruitstraling. 


Maak je wensen kenbaar via het
contact formulier en ontvang een voorstel op maat.

 

Waarom Fitting Colors?                                                                                  

  • Professionele adviseurs
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Waardevolle adviezen
  • Origineel en inspirerend
  • Persoonlijke invulling


Voor advies op locatie/in company worden reiskosten a €0,25 p/km in rekening gebracht.
De algemene voorwaarden van Fitting Colors zijn van toepassing.