Tijd voor een orginineel afdelingsuitje maar niet iedereen is even sportief...

Dan is een Fitting Colors event in het teken van KLEUR een originale invulling. Een inspirerende presentatie op maat waarbij je anders naar jezelf en je collega's gaat kijken. Inspirerend, gezellig, leerzaam en altijd succesvol!


Ben je een professional/ondernemer en komt jouw imago niet overeen met hoe je wilt overkomen? Welke kleding je draagt is belangrijk voor je identitieit, het vertelt wie je bent en dat beeld bepaalt het gedrag van anderen richting jou. 

Hoe kom jij over op anderen? Onzeker of juist dominant, iets te zelfverzekerd? 
Zorg ervoor dat het beeld dat anderen van jou zien in balans is, want dan kom je competent over. Fitting Colors adviseert je hierin zodat je buitenkant en binnenkant in balans is. We beginnen met een uitgebreide intake zodat ik wat meer informatie heb over wat je doet in het dagelijks leven. Daarna geef ik een interactieve presentatie zodat je kunt ervaren hoe belangrijk je kleding is voor je uitstraling. Vervolgens krijg je tips hoe je ervoor zorgt dat jouw totale verschijning in harmonie is en dat jij een krachtig positief beeld neerzet. Dit bewerkstelligen we door je te adviseren over je lichaamshouding, beweging en je persoonlijke kleuruitstraling. Ook ontdek je je eigen kledingstijl en kun je een datum/tijdsduur boeken om samen te gaan winkelen. 


Interesse in een zakelijk advies? Maak je wensen kenbaar via het
contact formulier en ontvang een voorstel op maat.

 

Waarom Fitting Colors?                                                                                  

  • Professionele adviseurs
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Waardevolle adviezen
  • Origineel en inspirerend
  • Persoonlijke invulling


Voor advies op locatie/in company worden reiskosten a €0,25 p/km in rekening gebracht.
De algemene voorwaarden van Fitting Colors zijn van toepassing.