Ook nieuwsgierig naar jouw persoonlijke kleuren en eigen stijl? 

KLEURADVIES

Individueel advies € 165

Advies vanaf 2 personen € 115,- p.p.

Groepsadvies vanaf 5p op aanvraag

De kleurenanalyses nemen circa 2,5 uur in beslag, bedragen zijn inclusief BTW en het persoonlijke kleurenpaspoort. Groepsadviezen vanaf 5p worden met 2 adviseurs gegeven zodat de wachttijd niet te lang wordt. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

STIJLADVIES

Individueel advies €195,-  

Dit is het vervolg op het Fitting Colors kleuradvies. Je ontdekt je persoonlijke stijlvoorkeur en je krijgt uitgebreid advies over kleding die bij jouw lichaamskenmerken past. Neem een koffer met kleding mee naar onze studio en wij adviseren je wat goed bij je past en leren je nieuwe combinatie maken, kijken welke items er vermaakt kunnne worden en welke items vervangen dienen te worden.
Het stijladvies neemt ongeveer 3 uur in beslag, bedrag is inclusief BTW en je ontvangt een uitgebreid stijlresumé.

Gaat je voorkeur uit naar een stijladvies met meerdere personen dan is een STIJLWORKSHOP een goed alternatief! Je krijgt persoonlijke stijltips en gaat aan de slag met het maken van een moodboard. Uiteraard helpen wij je daarbij zodat je in de toekomt stijlvolle keuzes kunt maken. Kosten zijn 65 pp bij min 4p, tijdsduur is circa 2 uur.

Een combinatie van Kleuradvies en een Stijlworkshop is ook een optie, dit neemt een dagdeel in beslag! Leerzaam en gezellig interactief.
Laat je wensen weten via het contactformulier.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kleur- enof stijladvies cadeau doen?
De Fitting Colors cadeaubonnen zijn verkrijgbaar tegen elk gewenst bedrag en een heel leuk cadea om te geven! Laat ons je keuze weten je ontvangt de cadeaubon per post zodat je deze cadeabon zelf kunt overhandigen. 


Vraag meer informatie aan via het contactformulier.