Ook nieuwsgierig naar jouw persoonlijke kleuren en eigen stijl? Boek een kleurenanalyse enof stijladvies bij Fitting Colors! 

KLEURADVIES

Individueel advies € 150

Advies 2/3 personen € 100,- p.p.

Groepadvies vanaf 4 personen € 85,- p.p.

De kleurenanalyses nemen circa 2 uur in beslag, bedragen zijn inclusief BTW en het persoonlijke kleurenpaspoort.
Advies op zat/zon mogelijk, toeslag 15,- pp

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

STIJLADVIES

Individueel advies €180,-  

Dit is het vervolg op het Fitting Colors kleuradvies. Je ontdekt je persoonlijke stijlvoorkeur en je krijgt uitgebreid advies over kleding die bij jouw lichaamskenmerken past. Neem kleding waar je een vraag over hebt mee naar de studio en wij adviseren je wat er aangepast moet worden bij de kleermaker, of het goed bij je past of dat het vervangen dient te worden.
Het stijladvies neemt ongeveer 3 uur in beslag, bedrag is inclusief BTW en stijlresumé.

Gaat je voorkeur uit naar een advies met 2 personen of wil je een workshop in groepsverband? Of wil je liever een totaaladvies, kleur- en stijladvies, op één dag, dat kan ook! 
Laat je wensen weten via het contactformulier.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Andere opties van Fitting Colors:

Kleur- enof stijladvies cadeau doen?
Origineel cadeau om te krijgen maar ook om te geven! De fitting colors cadeaubonnen zijn verkrijgbaar tegen elk gewenst bedrag! Laat me weten wat je graag cadeau wilt doen en ik stuur de cadeaubon per post naar je toe.

Garderobe advies
Wil je graag hulp met het op orde brengen van je kledingkast zodat je elke ochtend gemakkelijk je beste outfit kunt kiezen? Ik leer je hoe je kleding kunt combineren en wat je nog mist in je garderobe.  Dat geeft ruimte, zowel in je kast als in je hoofd. Ik help je graag, boek een garderobe advies, het neemt maar ongeveer 3 uur in beslag!

Personal shoppen
Is winkelen niets voor jou, heb je geen tijd en kun je online geen passende kleding vinden? Dan is winkelen met een kledingstyliste voor jou de oplossing. Wij maken op basis van een intake met jouw wensen, stijl en budget een voorselectie bij een aantal winkels in Haarlem. Vervolgens gaan wij samen op pad, jij past de kleding en beslist om deze te kopen of niet. Het doel is om je te laten ervaren hoe je de mooiste combinaties maakt op basis van jouw kleur- en stijltype en met een mooie kleding die je meerdere seizoenen draagt en een tevreden gevoel naar huis gaat!


Vraag meer informatie aan via het contactformulier.