KLEURADVIES

Individueel advies € 175,-

Advies voor 2-4p  € 125,- p.p.

Workshops vanaf 5p op aanvraag

De kleurenanalyses nemen circa 2,5 uur in beslag, bedragen zijn inclusief BTW en het persoonlijke kleurenpaspoort. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

STIJLADVIES

Individueel advies € 245,-  

Dit is het vervolg op het Fitting Colors kleuradvies. Je ontdekt je persoonlijke stijlvoorkeur en je krijgt uitgebreid advies over kleding die bij jouw lichaamskenmerken past. Neem een koffer met kleding mee naar onze studio en wij adviseren je wat goed bij je past en leren je nieuwe combinatie maken, kijken welke items er vermaakt kunnne worden en welke items vervangen dienen te worden.

Het stijladvies neemt een dagdeel in beslag, bedrag is inclusief BTW en je ontvangt een uitgebreid stijlresumé.

Gaat je voorkeur uit naar een stijladvies met meerdere personen dan is een KLEUR- en STIJLWORKSHOP een goed alternatief!
Je krijgt een kleurenanalyse en persoonlijke stijltips en gaat aan de slag met het maken van een moodboard. Uiteraard helpen wij je daarbij zodat je in de toekomt stijlvolle keuzes kunt maken.

Deze workshop neemt minimaal 4 uur in beslag, incl lunch.
Laat je wensen weten via het contactformulier.

Kijk ook eens op www.stylefitters.nl voor leuke workshops.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kleur- enof stijladvies cadeau doen?

De Fitting Colors cadeaubonnen zijn verkrijgbaar tegen elk gewenst bedrag en een heel leuk cadea om te geven! Laat ons je keuze weten je ontvangt de cadeaubon per post of digitaal!


Vraag meer informatie aan via het contactformulier.