Kleur- en stijladvies in Haarlem Ondek je persoonlijke kleuren en stijl

 

KLEURADVIES

Individueel advies € 225,-

Advies voor 2-4p  € 155,- p.p.

Workshops vanaf 5p op aanvraag

De kleurenanalyses nemen circa 2,5 uur in beslag, bedragen zijn inclusief BTW en het persoonlijke kleurenpaspoort. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

STIJLADVIES

Individueel advies neemt een dagdeel in beslag, eventueel inclusief lunch.

Dit is het vervolg op het Fitting Colors kleuradvies. Je ontdekt je persoonlijke stijlvoorkeur en je krijgt uitgebreid advies over kleding die bij jouw lichaamskenmerken past. Neem een koffer met kleding mee naar onze studio en wij adviseren je wat goed bij je past en leren je nieuwe combinatie maken, kijken welke items er vermaakt kunnnen worden en welke items vervangen dienen te worden.

Gaat je voorkeur uit naar een stijladvies met meerdere personen dan is een KLEUR- en STIJLWORKSHOP een goed alternatief!
Je krijgt een kleurenanalyse en persoonlijke stijltips en gaat aan de slag met het maken van een moodboard. Uiteraard helpen wij je daarbij zodat je in de toekomt stijlvolle keuzes kunt maken.

Laat je wensen weten via het contactformulier.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kleur- enof stijladvies cadeau doen?

De Fitting Colors cadeaubonnen zijn verkrijgbaar tegen elk gewenst bedrag en een heel leuk cadea om te geven! Laat ons je keuze weten je ontvangt de cadeaubon per post of digitaal!


Vraag meer informatie aan via het contactformulier.

 

 

Kijk ook op www.stylefitters.nl